MER OM JOLLITY
Det här är Jollity

Jollity betyder glädje. Jag som ligger bakom Jollity heter Ellinor Wetterblad och har närmare 15 års erfarenhet av att arbeta med kommunikation och marknadsföring i allt från stora etablerade företag till mindre start-ups. 

Min kompetens sträcker sig brett och omfattar både traditionella och digitala kanaler och jag hjälper dig gärna med strategi, taktik och/eller genomförande av dina kommunikations- och marknadsföringsinsatser. 

Genom Jollity är jag tillgänglig för längre interimslösningar, kortare frilansuppdrag och gig när du behöver en kommunikatör, marknadsförare, projektledare, digital strateg eller liknande.

 

MER OM MIG
Ellinor Wetterblad

Jag är en strategisk doer med erfarenhet av att bygga och förmedla varumärken samt från att arbeta med digitalisering, marknadsföring, ledarskap och strategisk kommunikation i både offentlig och privat sektor, i väletablerade företag och start-ups. Mina roller har varit allt från Digital Brand Manager och Marketing Manager till Communication Manager. Jag har också jobbat som digital strateg och kundansvarig på byråsidan.

En av mina främsta egenskaper är att jag snabbt ser helheter och förbättringsmöjligheter. Jag tycker det är fantastiskt roligt att nå bra och snabba resultat. Min styrka i att vara strategisk och samtidigt kunna hantverket som krävs för att kunna förverkliga strategierna är därför en enorm fördel.

Jag hämtar energi i naturen och fullkomligt älskar skog, hav och sjöar. Ingenting går upp emot en springtur i skogen eller en stund på en klippa vid vattnet.

Mitt CV i en lista

Jag har hunnit med mycket sedan jag började jobba med kommunikation och marknadsföring. Nedan är en samlad lista över vilka roller jag har haft i mina anställningar och större frilansuppdrag.

Besök gärna min profil på LinkedIn för att ta del av mitt fullständiga CV.


Jan 2018 - present

Frilans inom marknadsföring och strategisk kommunikation
Jollity AB

Jan 2020 - Apr 2020

Kundansvarig, Digital strateg & Teamledare (frilans)
Marketing Clinic

Maj 2019 - Dec 2019

Marknads- & Kommunikationschef (frilans)
Idfyed Solutions AB

Jan 2019 - Apr 2019

Kundansvarig & Digital strateg
Creuna AB

Sep 2017 - Dec 2018

Marknadschef (frilans)
Diglias AB

Okt 2015 - Aug 2017

Digital marknadschef
Santa Maria, Paulig Group

Mar 2014 - Sep 2015

Digital kommunikationsspecialist
Santa Maria, Paulig Group

Apr 2010 - Mar 2014

Marknadskommunikatör
AB Sappa

Dec 2008 - Apr 2010

Kommunikatör/Webbredaktör
Swentec (Swedish Environmental Technology Council)

Maj 2008 - Dec 2008

Internkommunikatör
Saab Microwave Systems, Saab Group

Nov 2007 - Maj 2008

Kommunikatör
Maersk Line

Apr 2006 - Okt 2007

Kommunikatör
Västra Götalandsregionen